Alle woningmarktinfo Genemuiden in gemeente Zwartewaterland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Genemuiden

Een eerste blik op Genemuiden

Genemuiden is een plaats in de gemeente Zwartewaterland. Deze plaats telt volgens het CBS 15.825 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 77 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genemuiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 329.215 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 77
Gemiddelde vraagprijs € 329.215
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Genemuiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Genemuiden is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Genemuiden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Genemuiden.

Woningen recent verkocht in Genemuiden

Er zijn recent 77 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genemuiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Genemuiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Genemuiden. Een eengezinswoning in Genemuiden komt het meest (76%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Genemuiden

In Genemuiden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Genemuiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Genemuiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Genemuiden
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Genemuiden

Wil je een huis kopen in Genemuiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Genemuiden . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Genemuiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Genemuiden.

Zoek je huurwoning in Genemuiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Genemuiden.

Huizenprijzen in Genemuiden

Starterswoningen in Genemuiden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Genemuiden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Genemuiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Genemuiden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Genemuiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Genemuiden is 2.560 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.283 euro).

Leeftijden Genemuiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Genemuiden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Genemuiden

Genemuiden bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen