De Huizenmarkt in Genemuiden (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Genemuiden

Woningmarkt Genemuiden

Genemuiden is een plaats in de gemeente Zwartewaterland. Deze plaats telt volgens het CBS 15.825 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genemuiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 341.165 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 341.165
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Genemuiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Genemuiden is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Genemuiden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Genemuiden.

Woningen recent verkocht in Genemuiden

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genemuiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Genemuiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Genemuiden. Een eengezinswoning in Genemuiden komt het meest (77%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Genemuiden

In Genemuiden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Genemuiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Genemuiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Genemuiden
Binnenring: Nederland

Genemuiden waar ligt dat?

Woningen te koop Genemuiden

Wil je een huis kopen in Genemuiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Genemuiden . Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Genemuiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Genemuiden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Genemuiden. Zoek je huurwoning in Genemuiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Genemuiden

Starterswoningen in Genemuiden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Genemuiden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Genemuiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Genemuiden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Genemuiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Genemuiden is 2.973 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.510 euro).

Leeftijden Genemuiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Genemuiden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Genemuiden

Genemuiden bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.