Alle woningmarktinfo Genemuiden in Zwartewaterland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Genemuiden

Een eerste blik op Genemuiden

Genemuiden is een wijk in de plaats Genemuiden binnen de gemeente Zwartewaterland. Deze wijk telt volgens het CBS 9.645 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genemuiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 326.426 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 326.426
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Genemuiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Genemuiden is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Genemuiden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Genemuiden.

Woningen recent verkocht in Genemuiden

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genemuiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Genemuiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Genemuiden. Een eengezinswoning in Genemuiden komt het meest (76%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Genemuiden

In Genemuiden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Genemuiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Genemuiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Genemuiden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Genemuiden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Genemuiden vergeleken met de Zwartewaterland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Genemuiden waar ligt dat?

Woningen te koop in Genemuiden

Wil je een huis kopen in Genemuiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Genemuiden . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Genemuiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Genemuiden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Genemuiden. Zoek je huurwoning in Genemuiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Genemuiden

Starterswoningen in Genemuiden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Genemuiden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Genemuiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Genemuiden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Genemuiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Genemuiden is 2.634 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.329 euro).

Leeftijden Genemuiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Genemuiden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Genemuiden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Genemuiden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Genemuiden

Genemuiden Kern Genemuiden Noord-Oost Cellemuiden Zuiderzeepolder Genemuiden Industrieterrein Vogelbuurt Achter 't Tag Binnenlanden-West Greente