logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Genemuiden in Genemuiden

Begrijp de huizenprijzen in Genemuiden Zwartewaterland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Genemuiden Zwartewaterland

Genemuiden is een wijk in de plaats Genemuiden binnen de gemeente Zwartewaterland. Deze wijk telt volgens het CBS 9.750 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genemuiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 380.822 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 380.822
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Genemuiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Genemuiden is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Genemuiden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Genemuiden.

Woningen recent verkocht in Genemuiden

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genemuiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Genemuiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Genemuiden. Een eengezinswoning in Genemuiden komt het meest (77%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Genemuiden

In Genemuiden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Genemuiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Genemuiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Genemuiden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Genemuiden vergeleken met de Zwartewaterland en Nederland.

Huizenprijzen in Genemuiden Zwartewaterland

Starterswoningen in Genemuiden Zwartewaterland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Genemuiden Zwartewaterland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Genemuiden Zwartewaterland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Genemuiden Zwartewaterland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Genemuiden Zwartewaterland

Wil je een huis kopen in Genemuiden Zwartewaterland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Genemuiden Zwartewaterland . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Genemuiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Genemuiden.

Bekijk alle koopwoningen in Genemuiden Zwartewaterland. Zoek je huurwoning in Genemuiden Zwartewaterland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Genemuiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Genemuiden is 3.051 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.965 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Genemuiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Genemuiden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Genemuiden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Genemuiden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Genemuiden

Genemuiden Kern Genemuiden Noord-Oost Cellemuiden Zuiderzeepolder Genemuiden Industrieterrein Vogelbuurt Achter 't Tag Binnenlanden-West Greente