Alle woningmarktinfo Zwartsluis in Zwartewaterland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zwartsluis

Een eerste blik op Zwartsluis

Zwartsluis is een wijk in de plaats Zwartsluis binnen de gemeente Zwartewaterland. Deze wijk telt volgens het CBS 4.860 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwartsluis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 368.276 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 368.276
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Zwartsluis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zwartsluis is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zwartsluis kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zwartsluis

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwartsluis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zwartsluis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zwartsluis. Een eengezinswoning in Zwartsluis komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zwartsluis

In Zwartsluis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zwartsluis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zwartsluis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zwartsluis
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zwartsluis

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zwartsluis vergeleken met de Zwartewaterland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zwartsluis waar ligt dat?

Woningen te koop in Zwartsluis

Wil je een huis kopen in Zwartsluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zwartsluis . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zwartsluis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zwartsluis.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zwartsluis. Zoek je huurwoning in Zwartsluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zwartsluis

Starterswoningen in Zwartsluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zwartsluis zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zwartsluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zwartsluis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zwartsluis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zwartsluis is 2.572 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.450 euro).

Leeftijden Zwartsluis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zwartsluis vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zwartsluis

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zwartsluis? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zwartsluis

Zwartsluis Kern Buitenkwartier Prinsessenbuurt Achter het Singel Zomerdijk De Nieuwesluis Zwartsluis Industrieterrein De Velde-Zwartewatersklooster Landelijk gebied Zwartsluis Barsbeek