Alle woningmarktinfo Mastenbroek in Zwartewaterland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Mastenbroek

Een eerste blik op Mastenbroek

Mastenbroek is een wijk in de plaats Mastenbroek binnen de gemeente Zwartewaterland. Deze wijk telt volgens het CBS 185 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mastenbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 595.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 595.000
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Mastenbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mastenbroek is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Mastenbroek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mastenbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mastenbroek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Mastenbroek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mastenbroek. Een woonboerderij in Mastenbroek komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Mastenbroek

In Mastenbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Mastenbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Mastenbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mastenbroek
Binnenring: Nederland

Mastenbroek waar ligt dat?

Woningen te koop in Mastenbroek

Wil je een huis kopen in Mastenbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mastenbroek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mastenbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mastenbroek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Mastenbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mastenbroek. Zoek je huurwoning in Mastenbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mastenbroek

Starterswoningen in Mastenbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mastenbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mastenbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mastenbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mastenbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mastenbroek is 2.959 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.516 euro).

Leeftijden Mastenbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mastenbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Mastenbroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Mastenbroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Mastenbroek

Mastenbroek