Huizenmarkt Landelijk gebied Hasselt in Hasselt (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Landelijk gebied Hasselt

Woningmarkt Landelijk gebied Hasselt

Landelijk gebied Hasselt is een wijk in de plaats Hasselt binnen de gemeente Zwartewaterland. Deze wijk telt volgens het CBS 480 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landelijk gebied Hasselt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 331.470 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 331.470
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Landelijk gebied Hasselt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landelijk gebied Hasselt is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landelijk gebied Hasselt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landelijk gebied Hasselt.

Woningen recent verkocht in Landelijk gebied Hasselt

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landelijk gebied Hasselt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landelijk gebied Hasselt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landelijk gebied Hasselt. Een woonboerderij in Landelijk gebied Hasselt komt het meest (56%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landelijk gebied Hasselt

In Landelijk gebied Hasselt wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landelijk gebied Hasselt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landelijk gebied Hasselt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Landelijk gebied Hasselt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Landelijk gebied Hasselt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Landelijk gebied Hasselt vergeleken met de Zwartewaterland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Landelijk gebied Hasselt waar ligt dat?

Woningen te koop Landelijk gebied Hasselt

Wil je een huis kopen in Landelijk gebied Hasselt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landelijk gebied Hasselt . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Landelijk gebied Hasselt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landelijk gebied Hasselt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Landelijk gebied Hasselt. Zoek je huurwoning in Landelijk gebied Hasselt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Landelijk gebied Hasselt

Starterswoningen in Landelijk gebied Hasselt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Landelijk gebied Hasselt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landelijk gebied Hasselt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Landelijk gebied Hasselt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Landelijk gebied Hasselt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landelijk gebied Hasselt is 1.506 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.580 euro).

Leeftijden Landelijk gebied Hasselt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landelijk gebied Hasselt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Landelijk gebied Hasselt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Landelijk gebied Hasselt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Landelijk gebied Hasselt

Genne-Overwaters Streukel-Holten-Genne