logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hasselt in Hasselt

Begrijp de huizenprijzen in Hasselt Zwartewaterland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hasselt Zwartewaterland

Hasselt is een wijk in de plaats Hasselt binnen de gemeente Zwartewaterland. Deze wijk telt volgens het CBS 7.170 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hasselt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 399.089 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 399.089
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hasselt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hasselt is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hasselt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hasselt.

Woningen recent verkocht in Hasselt

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hasselt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hasselt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hasselt. Een eengezinswoning in Hasselt komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hasselt

In Hasselt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hasselt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hasselt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hasselt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hasselt vergeleken met de Zwartewaterland en Nederland.

Huizenprijzen in Hasselt Zwartewaterland

Starterswoningen in Hasselt Zwartewaterland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hasselt Zwartewaterland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hasselt Zwartewaterland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hasselt Zwartewaterland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hasselt Zwartewaterland

Wil je een huis kopen in Hasselt Zwartewaterland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hasselt Zwartewaterland . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hasselt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hasselt.

Bekijk alle koopwoningen in Hasselt Zwartewaterland. Zoek je huurwoning in Hasselt Zwartewaterland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hasselt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hasselt is 2.892 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.842 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hasselt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hasselt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hasselt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hasselt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hasselt

Hasselt Kern Hasselt Dedemsvaart-Zuid Hasselt Dedemsvaart Hasselt Industrieterrein Nadorst Ter Wee's Hoek Molenwaard Hasselt om de Weede