Huizenmarkt Kamperzeedijk in Genemuiden (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kamperzeedijk

Woningmarkt Kamperzeedijk

Kamperzeedijk is een wijk in de plaats Genemuiden binnen de gemeente Zwartewaterland. Deze wijk telt volgens het CBS 655 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamperzeedijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 468.637 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 468.637
Percentage gezinnen met kinderen 61%

Verkoopduur woningen in Kamperzeedijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kamperzeedijk is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kamperzeedijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kamperzeedijk.

Woningen recent verkocht in Kamperzeedijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamperzeedijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kamperzeedijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kamperzeedijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kamperzeedijk. Een eengezinswoning in Kamperzeedijk komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kamperzeedijk

In Kamperzeedijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kamperzeedijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kamperzeedijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kamperzeedijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kamperzeedijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kamperzeedijk vergeleken met de Zwartewaterland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kamperzeedijk waar ligt dat?

Woningen te koop Kamperzeedijk

Wil je een huis kopen in Kamperzeedijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kamperzeedijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kamperzeedijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kamperzeedijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kamperzeedijk. Zoek je huurwoning in Kamperzeedijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kamperzeedijk

Starterswoningen in Kamperzeedijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kamperzeedijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kamperzeedijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kamperzeedijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kamperzeedijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kamperzeedijk is 3.365 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.325 euro).

Leeftijden Kamperzeedijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kamperzeedijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kamperzeedijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kamperzeedijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kamperzeedijk

Kamperzeedijk-Oost Kamperzeedijk-West Landelijk gebied Genemuiden Pieperpolder