logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kamperzeedijk in Genemuiden

Begrijp de huizenprijzen in Kamperzeedijk Zwartewaterland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kamperzeedijk Zwartewaterland

Kamperzeedijk is een wijk in de plaats Genemuiden binnen de gemeente Zwartewaterland. Deze wijk telt volgens het CBS 735 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamperzeedijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 470.795 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 470.795
Percentage gezinnen met kinderen 53%

Verkoopduur woningen in Kamperzeedijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kamperzeedijk is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kamperzeedijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kamperzeedijk.

Woningen recent verkocht in Kamperzeedijk

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamperzeedijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kamperzeedijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kamperzeedijk. Een eengezinswoning in Kamperzeedijk komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kamperzeedijk

In Kamperzeedijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kamperzeedijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kamperzeedijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kamperzeedijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kamperzeedijk vergeleken met de Zwartewaterland en Nederland.

Huizenprijzen in Kamperzeedijk Zwartewaterland

Starterswoningen in Kamperzeedijk Zwartewaterland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kamperzeedijk Zwartewaterland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kamperzeedijk Zwartewaterland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kamperzeedijk Zwartewaterland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kamperzeedijk Zwartewaterland

Wil je een huis kopen in Kamperzeedijk Zwartewaterland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kamperzeedijk Zwartewaterland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kamperzeedijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kamperzeedijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kamperzeedijk Zwartewaterland.

Bekijk alle koopwoningen in Kamperzeedijk Zwartewaterland. Zoek je huurwoning in Kamperzeedijk Zwartewaterland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kamperzeedijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kamperzeedijk is 3.497 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.497 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kamperzeedijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kamperzeedijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kamperzeedijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kamperzeedijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kamperzeedijk

Kamperzeedijk-Oost Kamperzeedijk-West Landelijk gebied Genemuiden Pieperpolder