Genderen in de gemeente Altena

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Genderen

Een eerste blik op Genderen

Genderen is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Genderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 379.137 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 379.137
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Genderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Genderen is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Genderen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Genderen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Genderen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Genderen. Een eengezinswoning in Genderen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Genderen

In Genderen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Genderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Genderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Genderen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Genderen

Wil je een huis kopen in Genderen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Genderen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Genderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Genderen.

Zoek je huurwoning in Genderen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Genderen.

Huizenprijzen in Genderen

Starterswoningen in Genderen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Genderen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Genderen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Genderen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Genderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Genderen is 2.497 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.354 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Genderen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Genderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Genderen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Genderen

Genderen bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen