Huizenprijzen en de huizenmarkt in Genderen

Begrijp de huizenprijzen in Genderen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Genderen

Genderen is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 475.227 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 475.227
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Genderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Genderen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Genderen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Genderen.

Woningen recent verkocht in Genderen

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Genderen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Genderen. Een eengezinswoning in Genderen komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Genderen

In Genderen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Genderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Genderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Genderen

Starterswoningen in Genderen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Genderen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Genderen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Genderen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Genderen

Wil je een huis kopen in Genderen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Genderen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Genderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Genderen.

Bekijk alle koopwoningen in Genderen. Zoek je huurwoning in Genderen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Genderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Genderen is 3.156 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.927 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Genderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Genderen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Genderen

Genderen bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.