Woensdrecht

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Woensdrecht

Een eerste blik op Woensdrecht

Woensdrecht is een buurt in de gemeente Woensdrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 10.825 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Woensdrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 407.009 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 407.009
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Woensdrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woensdrecht is 36 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Woensdrecht kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Woensdrecht

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woensdrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woensdrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woensdrecht. Een eengezinswoning in Woensdrecht komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woensdrecht

In Woensdrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Woensdrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Woensdrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woensdrecht
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Woensdrecht

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Woensdrecht vergeleken met de Woensdrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Woensdrecht

Wil je een huis kopen in Woensdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woensdrecht . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woensdrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woensdrecht.

Zoek je huurwoning in Woensdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Woensdrecht.

Huizenprijzen in Woensdrecht

Starterswoningen in Woensdrecht zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Woensdrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woensdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woensdrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woensdrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woensdrecht is 2.611 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.498 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Woensdrecht is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Woensdrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woensdrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Woensdrecht

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Woensdrecht. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogerheide en Woensdrecht in de gemeente Woensdrecht.

Hoogerheide Woensdrecht Hoogerheide-Noord Industrieterrein De Kooy Verspreide huizen Woensdrecht Verspreide huizen Hoogerheide

Alle straten van Woensdrecht

Woensdrecht bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen