logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hofsedam in Wijchen

Begrijp de huizenprijzen in Hofsedam Wijchen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hofsedam Wijchen

Hofsedam is een buurt in de wijk Wijchen kern en plaats Wijchen binnen de gemeente Wijchen. Deze buurt telt volgens het CBS 34.100 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hofsedam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 678.617 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 678.617
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hofsedam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hofsedam is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hofsedam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hofsedam

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hofsedam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hofsedam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hofsedam. Een eengezinswoning in Hofsedam komt het meest (71%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hofsedam

In Hofsedam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hofsedam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hofsedam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hofsedam

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hofsedam vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Huizenprijzen in Hofsedam Wijchen

Starterswoningen in Hofsedam Wijchen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hofsedam Wijchen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hofsedam Wijchen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hofsedam Wijchen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hofsedam Wijchen

Wil je een huis kopen in Hofsedam Wijchen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hofsedam Wijchen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hofsedam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hofsedam.

Bekijk alle koopwoningen in Hofsedam Wijchen. Zoek je huurwoning in Hofsedam Wijchen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hofsedam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hofsedam is 3.388 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.968 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hofsedam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hofsedam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hofsedam

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hofsedam. De buurt zelf valt binnen de wijk Wijchen kern in de gemeente Wijchen.

Saltshof Bedrijventerrein Bijsterhuizen Woezik Veenhof Verspreide huizen Woezik Lambrasse Kraaijenberg Heilige Stoel Homberg Wijchen Noord Hofsedam Bedrijventerrein Zesweg Blauwe Hof Aalsburg Centrum De Uilenboom Valendries Bedrijventerrein Nieuwenweg Verspreide huizen Valendries Zevendreef Zesakkers De Grippen De Weertjes Diepvoorde Huissteden-Zuiderpoort Hoogmeer De Ververt Sluiskamp Oudelaan Kronenland Abersland Elsland De Geer De gamert De Meren De Flier Diemewei De Lingert Huurlingsedam

Alle straten van Hofsedam

Hofsedam bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.