Huizenmarkt Hofsedam in Wijchen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hofsedam

Woningmarkt Hofsedam

Hofsedam is een buurt in de wijk Wijchen kern en plaats Wijchen binnen de gemeente Wijchen. Deze buurt telt volgens het CBS 33.460 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hofsedam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 578.752 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 578.752
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hofsedam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hofsedam is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hofsedam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hofsedam

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hofsedam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hofsedam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hofsedam. Een eengezinswoning in Hofsedam komt het meest (72%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hofsedam

In Hofsedam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hofsedam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hofsedam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hofsedam
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hofsedam

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hofsedam vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hofsedam waar ligt dat?

Woningen te koop Hofsedam

Wil je een huis kopen in Hofsedam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hofsedam . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hofsedam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hofsedam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hofsedam. Zoek je huurwoning in Hofsedam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hofsedam

Starterswoningen in Hofsedam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hofsedam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hofsedam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hofsedam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hofsedam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hofsedam is 3.968 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.490 euro).

Leeftijden Hofsedam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hofsedam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hofsedam

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hofsedam. De buurt zelf valt binnen de wijk Wijchen kern in de gemeente Wijchen.

Saltshof Bedrijventerrein Bijsterhuizen Woezik Veenhof Verspreide huizen Woezik Lambrasse Kraaijenberg Heilige Stoel Homberg Wijchen Noord Hofsedam Bedrijventerrein Zesweg Blauwe Hof Aalsburg Centrum De Uilenboom Valendries Bedrijventerrein Nieuwenweg Verspreide huizen Valendries Zevendreef Zesakkers De Grippen De Weertjes Diepvoorde Huissteden-Zuiderpoort Hoogmeer De Ververt Sluiskamp Oudelaan Kronenland Abersland Elsland De Geer De gamert De Meren De Flier Diemewei De Lingert Huurlingsedam

Alle straten van Hofsedam

Hofsedam bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.