Huizenmarkt Verspreide huizen Woezik in Wijchen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Woezik

Woningmarkt Verspreide huizen Woezik

Verspreide huizen Woezik is een buurt in de wijk Wijchen kern en plaats Wijchen binnen de gemeente Wijchen. Deze buurt telt volgens het CBS 33.460 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Woezik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 684.826 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 684.826
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Woezik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Woezik is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Woezik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Woezik.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Woezik

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Woezik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Woezik.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Woezik. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Woezik. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Woezik komt het meest (60%) voor. Daarna komt een landhuis met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Woezik

In Verspreide huizen Woezik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Woezik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Woezik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Woezik
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Woezik

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Woezik vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Woezik waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Woezik

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Woezik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Woezik . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Woezik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Woezik.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Woezik. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Woezik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Woezik

Starterswoningen in Verspreide huizen Woezik zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Woezik zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Woezik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Woezik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Woezik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Woezik is 5.088 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.421 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Woezik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Woezik vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Woezik

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Woezik. De buurt zelf valt binnen de wijk Wijchen kern in de gemeente Wijchen.

Saltshof Bedrijventerrein Bijsterhuizen Woezik Veenhof Verspreide huizen Woezik Lambrasse Kraaijenberg Heilige Stoel Homberg Wijchen Noord Hofsedam Bedrijventerrein Zesweg Blauwe Hof Aalsburg Centrum De Uilenboom Valendries Bedrijventerrein Nieuwenweg Verspreide huizen Valendries Zevendreef Zesakkers De Grippen De Weertjes Diepvoorde Huissteden-Zuiderpoort Hoogmeer De Ververt Sluiskamp Oudelaan Kronenland Abersland Elsland De Geer De gamert De Meren De Flier Diemewei De Lingert Huurlingsedam

Alle straten van Verspreide huizen Woezik

Verspreide huizen Woezik bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.