Huizenmarkt De Uilenboom in Wijchen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Uilenboom

Woningmarkt De Uilenboom

De Uilenboom is een buurt in de wijk Wijchen kern en plaats Wijchen binnen de gemeente Wijchen. Deze buurt telt volgens het CBS 33.460 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Uilenboom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 504.207 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 504.207
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in De Uilenboom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Uilenboom is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Uilenboom kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Uilenboom

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Uilenboom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Uilenboom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Uilenboom. Een eengezinswoning in De Uilenboom komt het meest (79%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Uilenboom

In De Uilenboom wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Uilenboom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Uilenboom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Uilenboom
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Uilenboom

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Uilenboom vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Uilenboom waar ligt dat?

Woningen te koop De Uilenboom

Wil je een huis kopen in De Uilenboom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Uilenboom . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Uilenboom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Uilenboom.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Uilenboom. Zoek je huurwoning in De Uilenboom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Uilenboom

Starterswoningen in De Uilenboom zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Uilenboom zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Uilenboom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Uilenboom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Uilenboom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Uilenboom is 3.390 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.596 euro).

Leeftijden De Uilenboom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Uilenboom vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Uilenboom

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Uilenboom. De buurt zelf valt binnen de wijk Wijchen kern in de gemeente Wijchen.

Saltshof Bedrijventerrein Bijsterhuizen Woezik Veenhof Verspreide huizen Woezik Lambrasse Kraaijenberg Heilige Stoel Homberg Wijchen Noord Hofsedam Bedrijventerrein Zesweg Blauwe Hof Aalsburg Centrum De Uilenboom Valendries Bedrijventerrein Nieuwenweg Verspreide huizen Valendries Zevendreef Zesakkers De Grippen De Weertjes Diepvoorde Huissteden-Zuiderpoort Hoogmeer De Ververt Sluiskamp Oudelaan Kronenland Abersland Elsland De Geer De gamert De Meren De Flier Diemewei De Lingert Huurlingsedam

Alle straten van De Uilenboom

De Uilenboom bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.