Huizenmarkt Woezik in Wijchen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Woezik

Woningmarkt Woezik

Woezik is een buurt in de wijk Wijchen kern en plaats Wijchen binnen de gemeente Wijchen. Deze buurt telt volgens het CBS 33.460 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woezik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 552.741 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 552.741
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Woezik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woezik is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woezik kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Woezik

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woezik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woezik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woezik. Een eengezinswoning in Woezik komt het meest (68%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woezik

In Woezik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woezik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woezik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woezik
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Woezik

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Woezik vergeleken met de Wijchen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woezik waar ligt dat?

Woningen te koop Woezik

Wil je een huis kopen in Woezik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woezik . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woezik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woezik.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Woezik.

Bekijk hier alle koopwoningen in Woezik. Zoek je huurwoning in Woezik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Woezik

Starterswoningen in Woezik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Woezik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woezik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woezik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woezik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woezik is 3.934 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.182 euro).

Leeftijden Woezik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woezik vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Woezik

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Woezik. De buurt zelf valt binnen de wijk Wijchen kern in de gemeente Wijchen.

Saltshof Bedrijventerrein Bijsterhuizen Woezik Veenhof Verspreide huizen Woezik Lambrasse Kraaijenberg Heilige Stoel Homberg Wijchen Noord Hofsedam Bedrijventerrein Zesweg Blauwe Hof Aalsburg Centrum De Uilenboom Valendries Bedrijventerrein Nieuwenweg Verspreide huizen Valendries Zevendreef Zesakkers De Grippen De Weertjes Diepvoorde Huissteden-Zuiderpoort Hoogmeer De Ververt Sluiskamp Oudelaan Kronenland Abersland Elsland De Geer De gamert De Meren De Flier Diemewei De Lingert Huurlingsedam

Alle straten van Woezik

Woezik bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.