De Huizenmarkt in Klimmen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Klimmen

Woningmarkt Klimmen

Klimmen is een plaats in de gemeente Voerendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 12.380 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klimmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 395.283 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 395.283
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Klimmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klimmen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klimmen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Klimmen.

Woningen recent verkocht in Klimmen

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klimmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klimmen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klimmen. Een eengezinswoning in Klimmen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een bungalow met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klimmen

In Klimmen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klimmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klimmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klimmen
Binnenring: Nederland

Klimmen waar ligt dat?

Woningen te koop Klimmen

Wil je een huis kopen in Klimmen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klimmen . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klimmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klimmen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Klimmen. Zoek je huurwoning in Klimmen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Klimmen

Starterswoningen in Klimmen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Klimmen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klimmen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klimmen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klimmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klimmen is 2.625 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.758 euro).

Leeftijden Klimmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klimmen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Klimmen

Klimmen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.