logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Klimmen

Begrijp de huizenprijzen in Klimmen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Klimmen

Klimmen is een plaats in de gemeente Voerendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 12.405 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klimmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 412.991 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 412.991
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Klimmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klimmen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klimmen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Klimmen.

Woningen recent verkocht in Klimmen

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klimmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klimmen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klimmen. Een eengezinswoning in Klimmen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klimmen

In Klimmen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klimmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klimmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Klimmen

Starterswoningen in Klimmen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Klimmen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klimmen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Klimmen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Klimmen

Wil je een huis kopen in Klimmen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klimmen . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klimmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klimmen.

Bekijk alle koopwoningen in Klimmen. Zoek je huurwoning in Klimmen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Klimmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klimmen is 2.621 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.590 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Klimmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klimmen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Klimmen

Klimmen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.