De Huizenmarkt in Vlissingen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vlissingen

Woningmarkt Vlissingen

Vlissingen is een plaats in de gemeente Vlissingen. Deze plaats telt volgens het CBS 44.470 inwoners. Momenteel staan er 184 woningen te koop en zijn er recent 224 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlissingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 321.502 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 184
Woningen recent verkocht 224
Gemiddelde vraagprijs € 321.502
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Vlissingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlissingen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlissingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vlissingen.

Woningen recent verkocht in Vlissingen

Er zijn recent 224 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlissingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlissingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlissingen. Een eengezinswoning in Vlissingen komt het meest (30%) voor. Daarna komt een portiekflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlissingen

In Vlissingen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vlissingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vlissingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vlissingen
Binnenring: Nederland

Vlissingen waar ligt dat?

Woningen te koop Vlissingen

Wil je een huis kopen in Vlissingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlissingen . Er staan momenteel 184 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlissingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlissingen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vlissingen. Zoek je huurwoning in Vlissingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vlissingen

Starterswoningen in Vlissingen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vlissingen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlissingen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vlissingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vlissingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlissingen is 2.783 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.819 euro).

Leeftijden Vlissingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlissingen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vlissingen

Vlissingen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.