Huizenprijzen en de huizenmarkt in Vlissingen

Begrijp de huizenprijzen in Vlissingen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vlissingen

Vlissingen is een plaats in de gemeente Vlissingen. Deze plaats telt volgens het CBS 44.470 inwoners. Momenteel staan er 150 woningen te koop en zijn er recent 191 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlissingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 333.225 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 150
Woningen recent verkocht 191
Gemiddelde vraagprijs € 333.225
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Vlissingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlissingen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlissingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vlissingen.

Woningen recent verkocht in Vlissingen

Er zijn recent 191 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlissingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlissingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlissingen. Een eengezinswoning in Vlissingen komt het meest (31%) voor. Daarna komt een portiekflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlissingen

In Vlissingen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vlissingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vlissingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vlissingen

Starterswoningen in Vlissingen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vlissingen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlissingen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vlissingen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vlissingen

Wil je een huis kopen in Vlissingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlissingen . Er staan momenteel 150 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlissingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlissingen.

Bekijk alle koopwoningen in Vlissingen. Zoek je huurwoning in Vlissingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vlissingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlissingen is 2.922 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.791 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vlissingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlissingen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Vlissingen

Vlissingen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.