logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Duinvlietbuurt in Velsen-Noord

Begrijp de huizenprijzen in Duinvlietbuurt Velsen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Duinvlietbuurt Velsen

Duinvlietbuurt is een buurt in de wijk Velsen-Noord en plaats Velsen-Noord binnen de gemeente Velsen. Deze buurt telt volgens het CBS 5.470 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duinvlietbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 320.444 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 320.444
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Duinvlietbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duinvlietbuurt is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Duinvlietbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Duinvlietbuurt.

Woningen recent verkocht in Duinvlietbuurt

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duinvlietbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Duinvlietbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Duinvlietbuurt. Een eengezinswoning in Duinvlietbuurt komt het meest (30%) voor. Daarna komt een galerijflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Duinvlietbuurt

In Duinvlietbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Duinvlietbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Duinvlietbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Duinvlietbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Duinvlietbuurt vergeleken met de Velsen en Nederland.

Huizenprijzen in Duinvlietbuurt Velsen

Starterswoningen in Duinvlietbuurt Velsen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Duinvlietbuurt Velsen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Duinvlietbuurt Velsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Duinvlietbuurt Velsen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Duinvlietbuurt Velsen

Wil je een huis kopen in Duinvlietbuurt Velsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Duinvlietbuurt Velsen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Duinvlietbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Duinvlietbuurt.

Bekijk alle koopwoningen in Duinvlietbuurt Velsen. Zoek je huurwoning in Duinvlietbuurt Velsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Duinvlietbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Duinvlietbuurt is 3.288 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.251 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Duinvlietbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Duinvlietbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Duinvlietbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Duinvlietbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Velsen-Noord in de gemeente Velsen.

Gildenbuurt Westerwijkbuurt Van Gelderbuurt Duinvlietbuurt Watervlietbuurt Wijkermeerbuurt Staalbuurt Reyndersbuurt

Alle straten van Duinvlietbuurt

Duinvlietbuurt bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.