logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Westerwijkbuurt in Velsen-Noord

Begrijp de huizenprijzen in Westerwijkbuurt Velsen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Westerwijkbuurt Velsen

Westerwijkbuurt is een buurt in de wijk Velsen-Noord en plaats Velsen-Noord binnen de gemeente Velsen. Deze buurt telt volgens het CBS 5.470 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerwijkbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 329.313 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 329.313
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Westerwijkbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westerwijkbuurt is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westerwijkbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westerwijkbuurt.

Woningen recent verkocht in Westerwijkbuurt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerwijkbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westerwijkbuurt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Westerwijkbuurt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westerwijkbuurt. Een eengezinswoning in Westerwijkbuurt komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woon winkelpand met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westerwijkbuurt

In Westerwijkbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Westerwijkbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Westerwijkbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Westerwijkbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Westerwijkbuurt vergeleken met de Velsen en Nederland.

Huizenprijzen in Westerwijkbuurt Velsen

Starterswoningen in Westerwijkbuurt Velsen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Westerwijkbuurt Velsen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westerwijkbuurt Velsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Westerwijkbuurt Velsen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Westerwijkbuurt Velsen

Wil je een huis kopen in Westerwijkbuurt Velsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westerwijkbuurt Velsen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westerwijkbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westerwijkbuurt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Westerwijkbuurt Velsen.

Bekijk alle koopwoningen in Westerwijkbuurt Velsen. Zoek je huurwoning in Westerwijkbuurt Velsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Westerwijkbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westerwijkbuurt is 3.547 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.367 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Westerwijkbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westerwijkbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Westerwijkbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Westerwijkbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Velsen-Noord in de gemeente Velsen.

Gildenbuurt Westerwijkbuurt Van Gelderbuurt Duinvlietbuurt Watervlietbuurt Wijkermeerbuurt Staalbuurt Reyndersbuurt

Alle straten van Westerwijkbuurt

Westerwijkbuurt bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.