logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Van Gelderbuurt in Velsen-Noord

Begrijp de huizenprijzen in Van Gelderbuurt Velsen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Van Gelderbuurt Velsen

Van Gelderbuurt is een buurt in de wijk Velsen-Noord en plaats Velsen-Noord binnen de gemeente Velsen. Deze buurt telt volgens het CBS 5.470 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Van Gelderbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 303.964 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 303.964
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Van Gelderbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Van Gelderbuurt is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Van Gelderbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Van Gelderbuurt.

Woningen recent verkocht in Van Gelderbuurt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Van Gelderbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Van Gelderbuurt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Van Gelderbuurt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Van Gelderbuurt. Een benedenwoning in Van Gelderbuurt komt het meest (45%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling Van Gelderbuurt

In Van Gelderbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Van Gelderbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Van Gelderbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Van Gelderbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Van Gelderbuurt vergeleken met de Velsen en Nederland.

Huizenprijzen in Van Gelderbuurt Velsen

Starterswoningen in Van Gelderbuurt Velsen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Van Gelderbuurt Velsen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Van Gelderbuurt Velsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Van Gelderbuurt Velsen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Van Gelderbuurt Velsen

Wil je een huis kopen in Van Gelderbuurt Velsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Van Gelderbuurt Velsen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Van Gelderbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Van Gelderbuurt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Van Gelderbuurt Velsen.

Bekijk alle koopwoningen in Van Gelderbuurt Velsen. Zoek je huurwoning in Van Gelderbuurt Velsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Van Gelderbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Van Gelderbuurt is 3.174 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.004 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Van Gelderbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Van Gelderbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Van Gelderbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Van Gelderbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Velsen-Noord in de gemeente Velsen.

Gildenbuurt Westerwijkbuurt Van Gelderbuurt Duinvlietbuurt Watervlietbuurt Wijkermeerbuurt Staalbuurt Reyndersbuurt

Alle straten van Van Gelderbuurt

Van Gelderbuurt bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.