logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Velsen-Noord in Velsen-Noord

Begrijp de huizenprijzen in Velsen-Noord Velsen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Velsen-Noord Velsen

Velsen-Noord is een wijk in de plaats Velsen-Noord binnen de gemeente Velsen. Deze wijk telt volgens het CBS 5.470 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velsen-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 333.585 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 333.585
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Velsen-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Velsen-Noord is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Velsen-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Velsen-Noord.

Woningen recent verkocht in Velsen-Noord

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velsen-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Velsen-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Velsen-Noord. Een eengezinswoning in Velsen-Noord komt het meest (53%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Velsen-Noord

In Velsen-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Velsen-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Velsen-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Velsen-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Velsen-Noord vergeleken met de Velsen en Nederland.

Huizenprijzen in Velsen-Noord Velsen

Starterswoningen in Velsen-Noord Velsen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Velsen-Noord Velsen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Velsen-Noord Velsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Velsen-Noord Velsen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Velsen-Noord Velsen

Wil je een huis kopen in Velsen-Noord Velsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Velsen-Noord Velsen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Velsen-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Velsen-Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Velsen-Noord Velsen. Zoek je huurwoning in Velsen-Noord Velsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Velsen-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Velsen-Noord is 3.314 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.447 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Velsen-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Velsen-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Velsen-Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Velsen-Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Velsen-Noord

Gildenbuurt Westerwijkbuurt Van Gelderbuurt Duinvlietbuurt Watervlietbuurt Wijkermeerbuurt Staalbuurt Reyndersbuurt