logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Staalbuurt in Velsen-Noord

Begrijp de huizenprijzen in Staalbuurt Velsen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Staalbuurt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Staalbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Staalbuurt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Staalbuurt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Staalbuurt

In Staalbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Staalbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Staalbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Staalbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Staalbuurt vergeleken met de Velsen en Nederland.

Woningen te koop Staalbuurt Velsen

Wil je een huis kopen in Staalbuurt Velsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Staalbuurt Velsen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Staalbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Staalbuurt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Staalbuurt Velsen.

Bekijk alle koopwoningen in Staalbuurt Velsen. Zoek je huurwoning in Staalbuurt Velsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Staalbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Staalbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Staalbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Staalbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Velsen-Noord in de gemeente Velsen.

Gildenbuurt Westerwijkbuurt Van Gelderbuurt Duinvlietbuurt Watervlietbuurt Wijkermeerbuurt Staalbuurt Reyndersbuurt

Alle straten van Staalbuurt

Staalbuurt bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.