logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Wijkermeerbuurt in Velsen-Noord

Begrijp de huizenprijzen in Wijkermeerbuurt Velsen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wijkermeerbuurt Velsen

Wijkermeerbuurt is een buurt in de wijk Velsen-Noord en plaats Velsen-Noord binnen de gemeente Velsen. Deze buurt telt volgens het CBS 5.470 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijkermeerbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 337.723 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 337.723
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Wijkermeerbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijkermeerbuurt is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijkermeerbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijkermeerbuurt.

Woningen recent verkocht in Wijkermeerbuurt

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijkermeerbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijkermeerbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijkermeerbuurt. Een eengezinswoning in Wijkermeerbuurt komt het meest (76%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijkermeerbuurt

In Wijkermeerbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijkermeerbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijkermeerbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Wijkermeerbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wijkermeerbuurt vergeleken met de Velsen en Nederland.

Huizenprijzen in Wijkermeerbuurt Velsen

Starterswoningen in Wijkermeerbuurt Velsen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wijkermeerbuurt Velsen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijkermeerbuurt Velsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wijkermeerbuurt Velsen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wijkermeerbuurt Velsen

Wil je een huis kopen in Wijkermeerbuurt Velsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijkermeerbuurt Velsen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijkermeerbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijkermeerbuurt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wijkermeerbuurt Velsen.

Bekijk alle koopwoningen in Wijkermeerbuurt Velsen. Zoek je huurwoning in Wijkermeerbuurt Velsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wijkermeerbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijkermeerbuurt is 3.466 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.323 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wijkermeerbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijkermeerbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wijkermeerbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wijkermeerbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Velsen-Noord in de gemeente Velsen.

Gildenbuurt Westerwijkbuurt Van Gelderbuurt Duinvlietbuurt Watervlietbuurt Wijkermeerbuurt Staalbuurt Reyndersbuurt

Alle straten van Wijkermeerbuurt

Wijkermeerbuurt bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.