logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Veendam-buitengebied in Borgercompagnie

Begrijp de huizenprijzen in Veendam-buitengebied Veendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Veendam-buitengebied Veendam

Veendam-buitengebied is een wijk in de plaats Borgercompagnie binnen de gemeente Veendam. Deze wijk telt volgens het CBS 2.080 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam-buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 412.186 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 412.186
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Veendam-buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veendam-buitengebied is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veendam-buitengebied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veendam-buitengebied

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam-buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veendam-buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veendam-buitengebied. Een eengezinswoning in Veendam-buitengebied komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veendam-buitengebied

In Veendam-buitengebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veendam-buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veendam-buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Veendam-buitengebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Veendam-buitengebied vergeleken met de Veendam en Nederland.

Huizenprijzen in Veendam-buitengebied Veendam

Starterswoningen in Veendam-buitengebied Veendam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veendam-buitengebied Veendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veendam-buitengebied Veendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Veendam-buitengebied Veendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Veendam-buitengebied Veendam

Wil je een huis kopen in Veendam-buitengebied Veendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veendam-buitengebied Veendam . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veendam-buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veendam-buitengebied.

Bekijk alle koopwoningen in Veendam-buitengebied Veendam. Zoek je huurwoning in Veendam-buitengebied Veendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Veendam-buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veendam-buitengebied is 2.495 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.994 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Veendam-buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veendam-buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Veendam-buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Veendam-buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Veendam-buitengebied

Borgercompagnie (gedeeltelijk) Ommelanderwijk Zuidwending Verspreide huizen