Huizenmarkt Veendam-buitengebied in Borgercompagnie (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Veendam-buitengebied

Woningmarkt Veendam-buitengebied

Veendam-buitengebied is een wijk in de plaats Borgercompagnie binnen de gemeente Veendam. Deze wijk telt volgens het CBS 2.095 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam-buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 336.055 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 336.055
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Veendam-buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veendam-buitengebied is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veendam-buitengebied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veendam-buitengebied

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam-buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veendam-buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veendam-buitengebied. Een eengezinswoning in Veendam-buitengebied komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veendam-buitengebied

In Veendam-buitengebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veendam-buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veendam-buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veendam-buitengebied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Veendam-buitengebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Veendam-buitengebied vergeleken met de Veendam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Veendam-buitengebied waar ligt dat?

Woningen te koop Veendam-buitengebied

Wil je een huis kopen in Veendam-buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veendam-buitengebied . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veendam-buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veendam-buitengebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Veendam-buitengebied. Zoek je huurwoning in Veendam-buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Veendam-buitengebied

Starterswoningen in Veendam-buitengebied zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veendam-buitengebied zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veendam-buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veendam-buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veendam-buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veendam-buitengebied is 2.055 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.051 euro).

Leeftijden Veendam-buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veendam-buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Veendam-buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Veendam-buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Veendam-buitengebied

Borgercompagnie (gedeeltelijk) Ommelanderwijk Zuidwending Verspreide huizen