Alle woningmarktinfo Gemeente Veendam

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Veendam

Een eerste blik op Veendam

Veendam is een gemeente in de provincie Groningen. Deze gemeente telt volgens het CBS 27.505 inwoners. Momenteel staan er 94 woningen te koop en zijn er recent 212 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 94
Woningen recent verkocht 212
Gemiddelde vraagprijs € 285.485
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Veendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veendam is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veendam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veendam

Er zijn recent 212 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veendam. Een eengezinswoning in Veendam komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veendam

In Veendam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Veendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Veendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veendam
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Veendam

Wil je een huis kopen in Veendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veendam . Er staan momenteel 94 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veendam.

Zoek je huurwoning in Veendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Veendam.

Huizenprijzen in Veendam

Starterswoningen in Veendam zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Veendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veendam zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veendam is 2.079 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.858 euro).

Leeftijden Veendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veendam vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Veendam

De gemeente Veendam telt 3 plaatsen.

Borgercompagnie Veendam Wildervank

Alle wijken van Veendam

Veendam bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen