Huizenprijzen en de huizenmarkt Borgercompagnie (gedeeltelijk) in Borgercompagnie

Begrijp de huizenprijzen in Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam

Borgercompagnie (gedeeltelijk) is een buurt in de wijk Veendam-buitengebied en plaats Borgercompagnie binnen de gemeente Veendam. Deze buurt telt volgens het CBS 2.095 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borgercompagnie (gedeeltelijk). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 511.968 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 511.968
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Borgercompagnie (gedeeltelijk)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borgercompagnie (gedeeltelijk) is 79 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borgercompagnie (gedeeltelijk) kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Borgercompagnie (gedeeltelijk)

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borgercompagnie (gedeeltelijk). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borgercompagnie (gedeeltelijk).

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borgercompagnie (gedeeltelijk). Een eengezinswoning in Borgercompagnie (gedeeltelijk) komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borgercompagnie (gedeeltelijk)

In Borgercompagnie (gedeeltelijk) wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borgercompagnie (gedeeltelijk)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borgercompagnie (gedeeltelijk) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Borgercompagnie (gedeeltelijk)

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Borgercompagnie (gedeeltelijk) vergeleken met de Veendam en Nederland.

Huizenprijzen in Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam

Starterswoningen in Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam

Wil je een huis kopen in Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borgercompagnie (gedeeltelijk) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borgercompagnie (gedeeltelijk).

Bekijk alle koopwoningen in Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam. Zoek je huurwoning in Borgercompagnie (gedeeltelijk) Veendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Borgercompagnie (gedeeltelijk)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borgercompagnie (gedeeltelijk) is 2.616 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.326 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Borgercompagnie (gedeeltelijk)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borgercompagnie (gedeeltelijk) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Borgercompagnie (gedeeltelijk)

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Borgercompagnie (gedeeltelijk). De buurt zelf valt binnen de wijk Veendam-buitengebied in de gemeente Veendam.

Borgercompagnie (gedeeltelijk) Ommelanderwijk Zuidwending Verspreide huizen

Alle straten van Borgercompagnie (gedeeltelijk)

Borgercompagnie (gedeeltelijk) bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.