Borgercompagnie in de gemeente Veendam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Borgercompagnie

Een eerste blik op Borgercompagnie

Borgercompagnie is een plaats in de gemeente Veendam. Deze plaats telt volgens het CBS 27.505 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Borgercompagnie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 319.162 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 319.162
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Borgercompagnie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borgercompagnie is 105 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borgercompagnie kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Borgercompagnie

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borgercompagnie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borgercompagnie.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borgercompagnie. Een eengezinswoning in Borgercompagnie komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borgercompagnie

In Borgercompagnie wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Borgercompagnie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Borgercompagnie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Borgercompagnie
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Borgercompagnie

Wil je een huis kopen in Borgercompagnie? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borgercompagnie. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borgercompagnie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borgercompagnie.

Huizenprijzen in Borgercompagnie

Starterswoningen in Borgercompagnie zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Borgercompagnie zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borgercompagnie zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Borgercompagnie? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Borgercompagnie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borgercompagnie is 1.683 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.634 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Borgercompagnie is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Borgercompagnie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borgercompagnie vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Borgercompagnie

Borgercompagnie bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen