De Huizenmarkt in Borgercompagnie (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Borgercompagnie

Woningmarkt Borgercompagnie

Borgercompagnie is een plaats in de gemeente Veendam. Deze plaats telt volgens het CBS 27.505 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borgercompagnie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 446.157 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 446.157
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Borgercompagnie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borgercompagnie is 80 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borgercompagnie kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Borgercompagnie

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borgercompagnie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borgercompagnie.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borgercompagnie. Een eengezinswoning in Borgercompagnie komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borgercompagnie

In Borgercompagnie wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borgercompagnie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borgercompagnie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Borgercompagnie
Binnenring: Nederland

Borgercompagnie waar ligt dat?

Woningen te koop Borgercompagnie

Wil je een huis kopen in Borgercompagnie? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borgercompagnie . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Borgercompagnie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borgercompagnie.

Bekijk hier alle koopwoningen in Borgercompagnie. Zoek je huurwoning in Borgercompagnie? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Borgercompagnie

Starterswoningen in Borgercompagnie zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Borgercompagnie zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borgercompagnie zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Borgercompagnie? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Borgercompagnie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borgercompagnie is 2.326 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.039 euro).

Leeftijden Borgercompagnie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borgercompagnie vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Borgercompagnie

Borgercompagnie bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.