Huizenprijzen en de huizenmarkt Ommelanderwijk in Veendam

Begrijp de huizenprijzen in Ommelanderwijk Veendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ommelanderwijk Veendam

Ommelanderwijk is een buurt in de wijk Veendam-buitengebied en plaats Veendam binnen de gemeente Veendam. Deze buurt telt volgens het CBS 2.095 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ommelanderwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 265.753 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 265.753
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Ommelanderwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ommelanderwijk is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ommelanderwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ommelanderwijk

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ommelanderwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ommelanderwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ommelanderwijk. Een eengezinswoning in Ommelanderwijk komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ommelanderwijk

In Ommelanderwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ommelanderwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ommelanderwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ommelanderwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ommelanderwijk vergeleken met de Veendam en Nederland.

Huizenprijzen in Ommelanderwijk Veendam

Starterswoningen in Ommelanderwijk Veendam zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ommelanderwijk Veendam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ommelanderwijk Veendam zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ommelanderwijk Veendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ommelanderwijk Veendam

Wil je een huis kopen in Ommelanderwijk Veendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ommelanderwijk Veendam . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ommelanderwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ommelanderwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Ommelanderwijk Veendam. Zoek je huurwoning in Ommelanderwijk Veendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ommelanderwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ommelanderwijk is 2.142 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.792 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ommelanderwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ommelanderwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ommelanderwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ommelanderwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Veendam-buitengebied in de gemeente Veendam.

Borgercompagnie (gedeeltelijk) Ommelanderwijk Zuidwending Verspreide huizen

Alle straten van Ommelanderwijk

Ommelanderwijk bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.