Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuidwending in Veendam

Begrijp de huizenprijzen in Zuidwending Veendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidwending Veendam

Zuidwending is een buurt in de wijk Veendam-buitengebied en plaats Veendam binnen de gemeente Veendam. Deze buurt telt volgens het CBS 2.095 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidwending. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 351.481 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 351.481
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Zuidwending

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidwending is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidwending kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidwending

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidwending. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidwending.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidwending. Een eengezinswoning in Zuidwending komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidwending

In Zuidwending wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidwending

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidwending (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zuidwending

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuidwending vergeleken met de Veendam en Nederland.

Huizenprijzen in Zuidwending Veendam

Starterswoningen in Zuidwending Veendam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidwending Veendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidwending Veendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuidwending Veendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuidwending Veendam

Wil je een huis kopen in Zuidwending Veendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidwending Veendam . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidwending alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidwending.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidwending Veendam. Zoek je huurwoning in Zuidwending Veendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidwending

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidwending is 1.956 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.343 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidwending

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidwending vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuidwending

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuidwending. De buurt zelf valt binnen de wijk Veendam-buitengebied in de gemeente Veendam.

Borgercompagnie (gedeeltelijk) Ommelanderwijk Zuidwending Verspreide huizen

Alle straten van Zuidwending

Zuidwending bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.