logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Veendam

Begrijp de huizenprijzen in Veendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Veendam

Veendam is een plaats in de gemeente Veendam. Deze plaats telt volgens het CBS 27.616 inwoners. Momenteel staan er 44 woningen te koop en zijn er recent 309 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 301.618 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 44
Woningen recent verkocht 309
Gemiddelde vraagprijs € 301.618
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Veendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veendam is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veendam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veendam

Er zijn recent 309 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veendam. Een eengezinswoning in Veendam komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veendam

In Veendam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Veendam

Starterswoningen in Veendam zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Veendam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veendam zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Veendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Veendam

Wil je een huis kopen in Veendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veendam . Er staan momenteel 44 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veendam.

Bekijk alle koopwoningen in Veendam. Zoek je huurwoning in Veendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Veendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veendam is 2.251 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.126 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Veendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veendam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Veendam

Veendam bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.