De Huizenmarkt in Veendam (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Veendam

Woningmarkt Veendam

Veendam is een plaats in de gemeente Veendam. Deze plaats telt volgens het CBS 27.505 inwoners. Momenteel staan er 65 woningen te koop en zijn er recent 246 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 292.113 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 65
Woningen recent verkocht 246
Gemiddelde vraagprijs € 292.113
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Veendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veendam is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veendam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veendam

Er zijn recent 246 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veendam. Een eengezinswoning in Veendam komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veendam

In Veendam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veendam
Binnenring: Nederland

Veendam waar ligt dat?

Woningen te koop Veendam

Wil je een huis kopen in Veendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veendam . Er staan momenteel 65 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veendam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Veendam. Zoek je huurwoning in Veendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Veendam

Starterswoningen in Veendam zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Veendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veendam zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veendam is 2.146 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.112 euro).

Leeftijden Veendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veendam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Veendam

Veendam bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.