Huizenprijzen en de huizenmarkt in Roerdompstraat in Veendam

Begrijp de huizenprijzen in Roerdompstraat te Veendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Roerdompstraat te Veendam

Roerdompstraat is een straat in de plaats Veendam binnen de gemeente Veendam . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roerdompstraat in Veendam. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 273.181
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Roerdompstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roerdompstraat is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roerdompstraat kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Roerdompstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roerdompstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roerdompstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Roerdompstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roerdompstraat. Een eengezinswoning in Roerdompstraat komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Roerdompstraat

In Roerdompstraat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roerdompstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roerdompstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Roerdompstraat te Veendam

Starterswoningen in Roerdompstraat te Veendam zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Roerdompstraat te Veendam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roerdompstraat te Veendam zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Roerdompstraat te Veendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Roerdompstraat te Veendam

Wil je een huis kopen in Roerdompstraat te Veendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roerdompstraat te Veendam . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roerdompstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roerdompstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Roerdompstraat te Veendam.

Bekijk alle koopwoningen in Roerdompstraat te Veendam. Zoek je huurwoning in Roerdompstraat te Veendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Roerdompstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roerdompstraat is 2.173 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.929 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Roerdompstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roerdompstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Roerdompstraat in Veendam

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Roerdompstraat te Veendam.

Adres Postcode Status
Roerdompstraat 1 9644 VT Niet beschikbaar
Roerdompstraat 2 9644 VT Niet beschikbaar
Roerdompstraat 3 9644 VT Niet beschikbaar
Roerdompstraat 4 9644 VT Niet beschikbaar
Roerdompstraat 5 9644 VT Onder optie
Roerdompstraat 6 9644 VT Niet beschikbaar
Roerdompstraat 7 9644 VT Niet beschikbaar
Roerdompstraat 8 9644 VT Niet beschikbaar