logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vaals in Vaals

Begrijp de huizenprijzen in Vaals Vaals met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vaals Vaals

Vaals is een buurt in de wijk Vaals en plaats Vaals binnen de gemeente Vaals. Deze buurt telt volgens het CBS 7.595 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vaals. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 321.271 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 321.271
Percentage gezinnen met kinderen 18%

Verkoopduur woningen in Vaals

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vaals is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vaals moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vaals.

Woningen recent verkocht in Vaals

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vaals. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vaals.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vaals. Een galerijflat in Vaals komt het meest (36%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vaals

In Vaals wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vaals

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vaals (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vaals

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vaals vergeleken met de Vaals en Nederland.

Huizenprijzen in Vaals Vaals

Starterswoningen in Vaals Vaals zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vaals Vaals zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vaals Vaals zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vaals Vaals? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vaals Vaals

Wil je een huis kopen in Vaals Vaals? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vaals Vaals . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vaals alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vaals.

Bekijk alle koopwoningen in Vaals Vaals. Zoek je huurwoning in Vaals Vaals? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vaals

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vaals is 2.579 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.724 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vaals

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vaals vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vaals

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vaals. De buurt zelf valt binnen de wijk Vaals in de gemeente Vaals.

Vaals

Alle straten van Vaals

Vaals bestaat uit 80 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.