logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Vaals

Begrijp de huizenprijzen in Vaals met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vaals

Vaals is een plaats in de gemeente Vaals. Deze plaats telt volgens het CBS 10.190 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vaals. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 350.525 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 350.525
Percentage gezinnen met kinderen 20%

Verkoopduur woningen in Vaals

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vaals is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vaals moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vaals.

Woningen recent verkocht in Vaals

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vaals. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vaals.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vaals. Een galerijflat in Vaals komt het meest (34%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vaals

In Vaals wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vaals

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vaals (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vaals

Starterswoningen in Vaals zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vaals zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vaals zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vaals? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vaals

Wil je een huis kopen in Vaals? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vaals . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vaals alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vaals.

Bekijk alle koopwoningen in Vaals. Zoek je huurwoning in Vaals? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vaals

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vaals is 2.591 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.675 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vaals

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vaals vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Vaals

Vaals bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.