Vaals in de gemeente Vaals

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vaals

Een eerste blik op Vaals

Vaals is een plaats in de gemeente Vaals. Deze plaats telt volgens het CBS 9.870 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Vaals. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 558.429 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 558.429
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Vaals

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vaals is 45 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Vaals kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vaals

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vaals. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vaals.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vaals. Een galerijflat in Vaals komt het meest (41%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vaals

In Vaals wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vaals

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vaals (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vaals
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vaals

Wil je een huis kopen in Vaals? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vaals. Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vaals alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vaals.

Huizenprijzen in Vaals

Starterswoningen in Vaals zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Vaals zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vaals zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vaals? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vaals

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vaals is 2.076 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Vaals is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Vaals

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vaals vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vaals

Vaals bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen