Huizenmarkt Geerdijk-West in Vroomshoop (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Geerdijk-West

Woningmarkt Geerdijk-West

Geerdijk-West is een buurt in de wijk Bruinehaar en plaats Vroomshoop binnen de gemeente Twenterand. Deze buurt telt volgens het CBS 9.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geerdijk-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 358.789 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 358.789
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Geerdijk-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geerdijk-West is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geerdijk-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geerdijk-West.

Woningen recent verkocht in Geerdijk-West

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geerdijk-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geerdijk-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geerdijk-West. Een eengezinswoning in Geerdijk-West komt het meest (92%) voor. Daarna komt een landhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geerdijk-West

In Geerdijk-West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geerdijk-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geerdijk-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geerdijk-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Geerdijk-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Geerdijk-West vergeleken met de Twenterand en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Geerdijk-West waar ligt dat?

Woningen te koop Geerdijk-West

Wil je een huis kopen in Geerdijk-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geerdijk-West . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geerdijk-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geerdijk-West.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Geerdijk-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geerdijk-West. Zoek je huurwoning in Geerdijk-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geerdijk-West

Starterswoningen in Geerdijk-West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geerdijk-West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geerdijk-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geerdijk-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geerdijk-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geerdijk-West is 3.803 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.836 euro).

Leeftijden Geerdijk-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geerdijk-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Geerdijk-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Geerdijk-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Bruinehaar in de gemeente Twenterand.

Vroomshoop-Oost Geerdijk-West Geerdijk-Oost Vroomshoop-West Beter Wonen Nieuwoord Industrieterrein Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Alle straten van Geerdijk-West

Geerdijk-West bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.