Huizenmarkt Vroomshoop-West in Vroomshoop (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vroomshoop-West

Woningmarkt Vroomshoop-West

Vroomshoop-West is een buurt in de wijk Bruinehaar en plaats Vroomshoop binnen de gemeente Twenterand. Deze buurt telt volgens het CBS 9.345 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroomshoop-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 308.711 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 308.711
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Vroomshoop-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vroomshoop-West is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vroomshoop-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vroomshoop-West.

Woningen recent verkocht in Vroomshoop-West

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroomshoop-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vroomshoop-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vroomshoop-West. Een eengezinswoning in Vroomshoop-West komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vroomshoop-West

In Vroomshoop-West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vroomshoop-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vroomshoop-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vroomshoop-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vroomshoop-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vroomshoop-West vergeleken met de Twenterand en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vroomshoop-West waar ligt dat?

Woningen te koop Vroomshoop-West

Wil je een huis kopen in Vroomshoop-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vroomshoop-West . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vroomshoop-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vroomshoop-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vroomshoop-West. Zoek je huurwoning in Vroomshoop-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vroomshoop-West

Starterswoningen in Vroomshoop-West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vroomshoop-West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vroomshoop-West zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vroomshoop-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vroomshoop-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vroomshoop-West is 1.907 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.305 euro).

Leeftijden Vroomshoop-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vroomshoop-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vroomshoop-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vroomshoop-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Bruinehaar in de gemeente Twenterand.

Vroomshoop-Oost Geerdijk-West Geerdijk-Oost Vroomshoop-West Beter Wonen Nieuwoord Industrieterrein Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Alle straten van Vroomshoop-West

Vroomshoop-West bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.