Alle woningmarktinfo Vroomshoop in gemeente Twenterand

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vroomshoop

Een eerste blik op Vroomshoop

Vroomshoop is een plaats in de gemeente Twenterand. Deze plaats telt volgens het CBS 34.295 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroomshoop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 400.661 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 63
Gemiddelde vraagprijs € 400.661
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Vroomshoop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vroomshoop is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vroomshoop moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vroomshoop.

Woningen recent verkocht in Vroomshoop

Er zijn recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroomshoop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vroomshoop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vroomshoop. Een eengezinswoning in Vroomshoop komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vroomshoop

In Vroomshoop wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vroomshoop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vroomshoop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vroomshoop
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vroomshoop

Wil je een huis kopen in Vroomshoop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vroomshoop . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vroomshoop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vroomshoop.

Zoek je huurwoning in Vroomshoop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vroomshoop.

Huizenprijzen in Vroomshoop

Starterswoningen in Vroomshoop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vroomshoop zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vroomshoop zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vroomshoop? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vroomshoop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vroomshoop is 2.241 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.280 euro).

Leeftijden Vroomshoop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vroomshoop vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vroomshoop

Vroomshoop bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen