logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Vroomshoop

Begrijp de huizenprijzen in Vroomshoop met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vroomshoop

Vroomshoop is een plaats in de gemeente Twenterand. Deze plaats telt volgens het CBS 33.867 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroomshoop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 374.973 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 374.973
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Vroomshoop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vroomshoop is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vroomshoop moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vroomshoop.

Woningen recent verkocht in Vroomshoop

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroomshoop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vroomshoop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vroomshoop. Een eengezinswoning in Vroomshoop komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vroomshoop

In Vroomshoop wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vroomshoop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vroomshoop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vroomshoop

Starterswoningen in Vroomshoop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vroomshoop zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vroomshoop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vroomshoop? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vroomshoop

Wil je een huis kopen in Vroomshoop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vroomshoop . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vroomshoop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vroomshoop.

Bekijk alle koopwoningen in Vroomshoop. Zoek je huurwoning in Vroomshoop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vroomshoop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vroomshoop is 2.758 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.552 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vroomshoop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vroomshoop vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Vroomshoop

Vroomshoop bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.