Huizenmarkt Vroomshoop-Oost in Vroomshoop (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vroomshoop-Oost

Woningmarkt Vroomshoop-Oost

Vroomshoop-Oost is een buurt in de wijk Bruinehaar en plaats Vroomshoop binnen de gemeente Twenterand. Deze buurt telt volgens het CBS 9.345 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroomshoop-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 312.053 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 312.053
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Vroomshoop-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vroomshoop-Oost is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vroomshoop-Oost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vroomshoop-Oost

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroomshoop-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vroomshoop-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vroomshoop-Oost. Een eengezinswoning in Vroomshoop-Oost komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vroomshoop-Oost

In Vroomshoop-Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vroomshoop-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vroomshoop-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vroomshoop-Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vroomshoop-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vroomshoop-Oost vergeleken met de Twenterand en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vroomshoop-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Vroomshoop-Oost

Wil je een huis kopen in Vroomshoop-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vroomshoop-Oost . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vroomshoop-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vroomshoop-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vroomshoop-Oost. Zoek je huurwoning in Vroomshoop-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vroomshoop-Oost

Starterswoningen in Vroomshoop-Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vroomshoop-Oost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vroomshoop-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vroomshoop-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vroomshoop-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vroomshoop-Oost is 2.724 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.308 euro).

Leeftijden Vroomshoop-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vroomshoop-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vroomshoop-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vroomshoop-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Bruinehaar in de gemeente Twenterand.

Vroomshoop-Oost Geerdijk-West Geerdijk-Oost Vroomshoop-West Beter Wonen Nieuwoord Industrieterrein Verspreide huizen Vroomshoop-Oost