Huizenmarkt Verspreide huizen Vroomshoop-Oost in Vroomshoop (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Woningmarkt Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Verspreide huizen Vroomshoop-Oost is een buurt in de wijk Bruinehaar en plaats Vroomshoop binnen de gemeente Twenterand. Deze buurt telt volgens het CBS 9.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 529.328 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 529.328
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Vroomshoop-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

In Verspreide huizen Vroomshoop-Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Vroomshoop-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Vroomshoop-Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Vroomshoop-Oost vergeleken met de Twenterand en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Vroomshoop-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Starterswoningen in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost is 2.541 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.315 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Vroomshoop-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Vroomshoop-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Bruinehaar in de gemeente Twenterand.

Vroomshoop-Oost Geerdijk-West Geerdijk-Oost Vroomshoop-West Beter Wonen Nieuwoord Industrieterrein Verspreide huizen Vroomshoop-Oost