Huizenmarkt Geerdijk-Oost in Geerdijk (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Geerdijk-Oost

Woningmarkt Geerdijk-Oost

Geerdijk-Oost is een buurt in de wijk Bruinehaar en plaats Geerdijk binnen de gemeente Twenterand. Deze buurt telt volgens het CBS 9.345 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geerdijk-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 539.164 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 539.164
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Geerdijk-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geerdijk-Oost is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geerdijk-Oost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Geerdijk-Oost

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geerdijk-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geerdijk-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geerdijk-Oost. Een eengezinswoning in Geerdijk-Oost komt het meest (95%) voor. Daarna komt een bungalow met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geerdijk-Oost

In Geerdijk-Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geerdijk-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geerdijk-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geerdijk-Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Geerdijk-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Geerdijk-Oost vergeleken met de Twenterand en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Geerdijk-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Geerdijk-Oost

Wil je een huis kopen in Geerdijk-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geerdijk-Oost . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geerdijk-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geerdijk-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geerdijk-Oost. Zoek je huurwoning in Geerdijk-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geerdijk-Oost

Starterswoningen in Geerdijk-Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geerdijk-Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geerdijk-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geerdijk-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geerdijk-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geerdijk-Oost is 2.707 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.388 euro).

Leeftijden Geerdijk-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geerdijk-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Geerdijk-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Geerdijk-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Bruinehaar in de gemeente Twenterand.

Vroomshoop-Oost Geerdijk-West Geerdijk-Oost Vroomshoop-West Beter Wonen Nieuwoord Industrieterrein Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Alle straten van Geerdijk-Oost

Geerdijk-Oost bestaat uit 75 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.