logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Geerdijk-Oost in Geerdijk

Begrijp de huizenprijzen in Geerdijk-Oost Twenterand met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geerdijk-Oost Twenterand

Geerdijk-Oost is een buurt in de wijk Vroomshoop en plaats Geerdijk binnen de gemeente Twenterand. Deze buurt telt volgens het CBS 9.430 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geerdijk-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 621.789 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 621.789
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Geerdijk-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geerdijk-Oost is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geerdijk-Oost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Geerdijk-Oost

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geerdijk-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geerdijk-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geerdijk-Oost. Een eengezinswoning in Geerdijk-Oost komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geerdijk-Oost

In Geerdijk-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geerdijk-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geerdijk-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Geerdijk-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Geerdijk-Oost vergeleken met de Twenterand en Nederland.

Huizenprijzen in Geerdijk-Oost Twenterand

Starterswoningen in Geerdijk-Oost Twenterand zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Geerdijk-Oost Twenterand zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geerdijk-Oost Twenterand zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geerdijk-Oost Twenterand? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geerdijk-Oost Twenterand

Wil je een huis kopen in Geerdijk-Oost Twenterand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geerdijk-Oost Twenterand . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Geerdijk-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geerdijk-Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Geerdijk-Oost Twenterand. Zoek je huurwoning in Geerdijk-Oost Twenterand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geerdijk-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geerdijk-Oost is 3.026 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.901 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geerdijk-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geerdijk-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Geerdijk-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Geerdijk-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Vroomshoop in de gemeente Twenterand.

Vroomshoop-Oost Geerdijk-West Vroomshoop-West Vroomshoop Industrieterein Geerdijk-Oost Vroomshoop-Oost Verspreide huizen Vroomshoop-Oost Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Alle straten van Geerdijk-Oost

Geerdijk-Oost bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.