logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Punthorst in Punthorst

Begrijp de huizenprijzen in Punthorst Staphorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Punthorst Staphorst

Punthorst is een wijk in de plaats Punthorst binnen de gemeente Staphorst. Deze wijk telt volgens het CBS 990 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Punthorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 716.764 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 716.764
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Punthorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Punthorst is 80 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Punthorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Punthorst

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Punthorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Punthorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Punthorst. Een woonboerderij in Punthorst komt het meest (51%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Punthorst

In Punthorst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Punthorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Punthorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Punthorst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Punthorst vergeleken met de Staphorst en Nederland.

Huizenprijzen in Punthorst Staphorst

Starterswoningen in Punthorst Staphorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Punthorst Staphorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Punthorst Staphorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Punthorst Staphorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Punthorst Staphorst

Wil je een huis kopen in Punthorst Staphorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Punthorst Staphorst . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Punthorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Punthorst.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Punthorst Staphorst.

Bekijk alle koopwoningen in Punthorst Staphorst. Zoek je huurwoning in Punthorst Staphorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Punthorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Punthorst is 5.453 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.099 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Punthorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Punthorst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Punthorst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Punthorst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Punthorst

Verspreide huizen Punthorst