Huizenprijzen en de huizenmarkt in Punthorst

Begrijp de huizenprijzen in Punthorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Punthorst

Punthorst is een plaats in de gemeente Staphorst. Deze plaats telt volgens het CBS 23.450 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Punthorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 716.302 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 716.302
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Punthorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Punthorst is 83 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Punthorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Punthorst

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Punthorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Punthorst.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Punthorst. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Punthorst. Een woonboerderij in Punthorst komt het meest (53%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Punthorst

In Punthorst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Punthorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Punthorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Punthorst

Starterswoningen in Punthorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Punthorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Punthorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Punthorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Punthorst

Wil je een huis kopen in Punthorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Punthorst . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Punthorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Punthorst.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Punthorst.

Bekijk alle koopwoningen in Punthorst. Zoek je huurwoning in Punthorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Punthorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Punthorst is 5.731 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.757 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Punthorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Punthorst vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Punthorst

Punthorst bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.