logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Staphorst (buitengebied) in Staphorst

Begrijp de huizenprijzen in Staphorst (buitengebied) Staphorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Staphorst (buitengebied) Staphorst

Staphorst (buitengebied) is een wijk in de plaats Staphorst binnen de gemeente Staphorst. Deze wijk telt volgens het CBS 1.415 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Staphorst (buitengebied). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 638.092 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 638.092
Percentage gezinnen met kinderen 57%

Verkoopduur woningen in Staphorst (buitengebied)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Staphorst (buitengebied) is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Staphorst (buitengebied) kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Staphorst (buitengebied)

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Staphorst (buitengebied). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Staphorst (buitengebied).

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Staphorst (buitengebied). Een eengezinswoning in Staphorst (buitengebied) komt het meest (46%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Staphorst (buitengebied)

In Staphorst (buitengebied) wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Staphorst (buitengebied)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Staphorst (buitengebied) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Staphorst (buitengebied)

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Staphorst (buitengebied) vergeleken met de Staphorst en Nederland.

Huizenprijzen in Staphorst (buitengebied) Staphorst

Starterswoningen in Staphorst (buitengebied) Staphorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Staphorst (buitengebied) Staphorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Staphorst (buitengebied) Staphorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Staphorst (buitengebied) Staphorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Staphorst (buitengebied) Staphorst

Wil je een huis kopen in Staphorst (buitengebied) Staphorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Staphorst (buitengebied) Staphorst . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Staphorst (buitengebied) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Staphorst (buitengebied).

Er staan momenteel geen woningen te koop in Staphorst (buitengebied) Staphorst.

Bekijk alle koopwoningen in Staphorst (buitengebied) Staphorst. Zoek je huurwoning in Staphorst (buitengebied) Staphorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Staphorst (buitengebied)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Staphorst (buitengebied) is 4.137 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.414 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Staphorst (buitengebied)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Staphorst (buitengebied) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Staphorst (buitengebied)

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Staphorst (buitengebied)? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Staphorst (buitengebied)

Verspreide huizen Lankhorst Verspreide huizen Leyen Verspreide huizen Berger Achthoven en omgeving Verspreide huizen Heidehoogten Verspreide huizen Rechterensweg en omgeving