Krabbendijke in de gemeente Reimerswaal

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Krabbendijke

Een eerste blik op Krabbendijke

Krabbendijke is een plaats in de gemeente Reimerswaal. Deze plaats telt volgens het CBS 22.540 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Krabbendijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 341.075 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 341.075
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Krabbendijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Krabbendijke is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Krabbendijke kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Krabbendijke

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krabbendijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Krabbendijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Krabbendijke. Een eengezinswoning in Krabbendijke komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Krabbendijke

In Krabbendijke wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Krabbendijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Krabbendijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Krabbendijke
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Krabbendijke

Wil je een huis kopen in Krabbendijke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Krabbendijke. Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Krabbendijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Krabbendijke.

Huizenprijzen in Krabbendijke

Starterswoningen in Krabbendijke zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Krabbendijke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Krabbendijke zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Krabbendijke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Krabbendijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Krabbendijke is 2.189 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.991 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Krabbendijke is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Krabbendijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Krabbendijke vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Krabbendijke

Krabbendijke bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen