logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kruiningen

Begrijp de huizenprijzen in Kruiningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kruiningen

Kruiningen is een plaats in de gemeente Reimerswaal. Deze plaats telt volgens het CBS 23.255 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruiningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 394.126 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 394.126
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kruiningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kruiningen is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kruiningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kruiningen.

Woningen recent verkocht in Kruiningen

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruiningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kruiningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kruiningen. Een eengezinswoning in Kruiningen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kruiningen

In Kruiningen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kruiningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kruiningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kruiningen

Starterswoningen in Kruiningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kruiningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kruiningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kruiningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kruiningen

Wil je een huis kopen in Kruiningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kruiningen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kruiningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kruiningen.

Bekijk alle koopwoningen in Kruiningen. Zoek je huurwoning in Kruiningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kruiningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kruiningen is 3.114 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.761 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kruiningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kruiningen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kruiningen

Kruiningen bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.