De Huizenmarkt in Kruiningen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kruiningen

Woningmarkt Kruiningen

Kruiningen is een plaats in de gemeente Reimerswaal. Deze plaats telt volgens het CBS 22.540 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruiningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 423.854 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 423.854
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kruiningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kruiningen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kruiningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kruiningen.

Woningen recent verkocht in Kruiningen

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruiningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kruiningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kruiningen. Een eengezinswoning in Kruiningen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kruiningen

In Kruiningen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kruiningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kruiningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kruiningen
Binnenring: Nederland

Kruiningen waar ligt dat?

Woningen te koop Kruiningen

Wil je een huis kopen in Kruiningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kruiningen . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kruiningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kruiningen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kruiningen. Zoek je huurwoning in Kruiningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kruiningen

Starterswoningen in Kruiningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kruiningen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kruiningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kruiningen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kruiningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kruiningen is 2.761 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.724 euro).

Leeftijden Kruiningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kruiningen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kruiningen

Kruiningen bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.