Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oostdijk

Begrijp de huizenprijzen in Oostdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oostdijk

Oostdijk is een plaats in de gemeente Reimerswaal. Deze plaats telt volgens het CBS 22.540 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 305.838 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 305.838
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Oostdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostdijk is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostdijk.

Woningen recent verkocht in Oostdijk

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostdijk. Een eengezinswoning in Oostdijk komt het meest (94%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostdijk

In Oostdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oostdijk

Starterswoningen in Oostdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oostdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oostdijk

Wil je een huis kopen in Oostdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostdijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Oostdijk. Zoek je huurwoning in Oostdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oostdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostdijk is 2.798 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.621 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oostdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oostdijk

Oostdijk bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.