De Huizenmarkt in Oostdijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oostdijk

Woningmarkt Oostdijk

Oostdijk is een plaats in de gemeente Reimerswaal. Deze plaats telt volgens het CBS 22.540 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 308.584 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 308.584
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Oostdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostdijk is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostdijk.

Woningen recent verkocht in Oostdijk

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostdijk. Een eengezinswoning in Oostdijk komt het meest (93%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostdijk

In Oostdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oostdijk
Binnenring: Nederland

Oostdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Oostdijk

Wil je een huis kopen in Oostdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostdijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostdijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oostdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oostdijk. Zoek je huurwoning in Oostdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oostdijk

Starterswoningen in Oostdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oostdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oostdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostdijk is 3.002 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.667 euro).

Leeftijden Oostdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oostdijk

Oostdijk bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.