logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Maasbree in Maasbree

Begrijp de huizenprijzen in Maasbree Peel en Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maasbree Peel en Maas

Maasbree is een wijk in de plaats Maasbree binnen de gemeente Peel en Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 7.240 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbree. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 465.286 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 465.286
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Maasbree

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasbree is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasbree moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasbree.

Woningen recent verkocht in Maasbree

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbree. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasbree.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasbree. Een eengezinswoning in Maasbree komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasbree

In Maasbree wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maasbree

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maasbree (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Maasbree

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Maasbree vergeleken met de Peel en Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Maasbree Peel en Maas

Starterswoningen in Maasbree Peel en Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maasbree Peel en Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasbree Peel en Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maasbree Peel en Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maasbree Peel en Maas

Wil je een huis kopen in Maasbree Peel en Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasbree Peel en Maas . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasbree alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasbree.

Bekijk alle koopwoningen in Maasbree Peel en Maas. Zoek je huurwoning in Maasbree Peel en Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maasbree

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasbree is 3.093 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.729 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maasbree

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasbree vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Maasbree

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Maasbree? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Maasbree

Maasbree Verspreide huizen ten zuiden van Provinciale weg Verspreide huizen ten noorden van Provinciale weg