Huizenmarkt Omg. Broekzijde in Moergestel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Omg. Broekzijde

Woningmarkt Omg. Broekzijde

Omg. Broekzijde is een buurt in de wijk Omgeving Broekzijde en plaats Moergestel binnen de gemeente Oisterwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 110 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Omg. Broekzijde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.024.735 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.024.735
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Omg. Broekzijde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Omg. Broekzijde is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Omg. Broekzijde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Omg. Broekzijde.

Woningen recent verkocht in Omg. Broekzijde

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Omg. Broekzijde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Omg. Broekzijde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Omg. Broekzijde. Een woonboerderij in Omg. Broekzijde komt het meest (89%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Omg. Broekzijde

In Omg. Broekzijde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Omg. Broekzijde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Omg. Broekzijde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Omg. Broekzijde
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Omg. Broekzijde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Omg. Broekzijde vergeleken met de Oisterwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Omg. Broekzijde waar ligt dat?

Woningen te koop Omg. Broekzijde

Wil je een huis kopen in Omg. Broekzijde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Omg. Broekzijde . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Omg. Broekzijde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Omg. Broekzijde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Omg. Broekzijde. Zoek je huurwoning in Omg. Broekzijde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Omg. Broekzijde

Starterswoningen in Omg. Broekzijde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Omg. Broekzijde zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Omg. Broekzijde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Omg. Broekzijde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Omg. Broekzijde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Omg. Broekzijde is 4.864 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.596 euro).

Leeftijden Omg. Broekzijde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Omg. Broekzijde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Omg. Broekzijde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Omg. Broekzijde. De buurt zelf valt binnen de wijk Omgeving Broekzijde in de gemeente Oisterwijk.

Omg. Broekzijde

Alle straten van Omg. Broekzijde

Omg. Broekzijde bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.