Alle woningmarktinfo Gemeente Neder-Betuwe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Neder-Betuwe

Een eerste blik op Neder-Betuwe

Neder-Betuwe is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.985 inwoners. Momenteel staan er 73 woningen te koop en zijn er recent 125 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neder-Betuwe. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 73
Woningen recent verkocht 125
Gemiddelde vraagprijs € 474.924
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Neder-Betuwe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neder-Betuwe is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neder-Betuwe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neder-Betuwe.

Woningen recent verkocht in Neder-Betuwe

Er zijn recent 125 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neder-Betuwe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neder-Betuwe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neder-Betuwe. Een eengezinswoning in Neder-Betuwe komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neder-Betuwe

In Neder-Betuwe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Neder-Betuwe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Neder-Betuwe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Neder-Betuwe
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Neder-Betuwe

Wil je een huis kopen in Neder-Betuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neder-Betuwe . Er staan momenteel 73 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neder-Betuwe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neder-Betuwe.

Zoek je huurwoning in Neder-Betuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Neder-Betuwe.

Huizenprijzen in Neder-Betuwe

Starterswoningen in Neder-Betuwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neder-Betuwe zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neder-Betuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Neder-Betuwe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Neder-Betuwe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neder-Betuwe is 3.570 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.025 euro).

Leeftijden Neder-Betuwe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neder-Betuwe vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Neder-Betuwe

De gemeente Neder-Betuwe telt 6 plaatsen.

Dodewaard Echteld IJzendoorn Kesteren Ochten Opheusden

Alle wijken van Neder-Betuwe

Neder-Betuwe bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen