logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Neder-Betuwe

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Neder-Betuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Neder-Betuwe

Neder-Betuwe is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 25.448 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neder-Betuwe. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 304.768.

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 89
Gemiddelde vraagprijs € 520.415
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 304.768
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Neder-Betuwe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neder-Betuwe is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neder-Betuwe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neder-Betuwe.

Woningen recent verkocht in Neder-Betuwe

Er zijn recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neder-Betuwe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neder-Betuwe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neder-Betuwe. Een eengezinswoning in Neder-Betuwe komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neder-Betuwe

In Neder-Betuwe wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neder-Betuwe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neder-Betuwe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Neder-Betuwe

Starterswoningen in gemeente Neder-Betuwe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Neder-Betuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Neder-Betuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Neder-Betuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Neder-Betuwe

Wil je een huis kopen in gemeente Neder-Betuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Neder-Betuwe . Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neder-Betuwe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neder-Betuwe.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Neder-Betuwe. Zoek je huurwoning in gemeente Neder-Betuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Neder-Betuwe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neder-Betuwe is 3.689 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.739 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Neder-Betuwe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neder-Betuwe vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Neder-Betuwe

De gemeente Neder-Betuwe telt 6 plaatsen.

Dodewaard Echteld IJzendoorn Kesteren Ochten Opheusden

Wijken van Neder-Betuwe

Neder-Betuwe bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.