De Huizenmarkt in Ochten (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ochten

Woningmarkt Ochten

Ochten is een plaats in de gemeente Neder-Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 24.985 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ochten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 440.566 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 440.566
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Ochten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ochten is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ochten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ochten.

Woningen recent verkocht in Ochten

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ochten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ochten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ochten. Een eengezinswoning in Ochten komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ochten

In Ochten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ochten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ochten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ochten
Binnenring: Nederland

Ochten waar ligt dat?

Woningen te koop Ochten

Wil je een huis kopen in Ochten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ochten . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ochten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ochten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ochten. Zoek je huurwoning in Ochten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ochten

Starterswoningen in Ochten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ochten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ochten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ochten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ochten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ochten is 3.365 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.498 euro).

Leeftijden Ochten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ochten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ochten

Ochten bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.