Ochten in de gemeente Neder-Betuwe

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ochten

Een eerste blik op Ochten

Ochten is een plaats in de gemeente Neder-Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 24.985 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Ochten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 426.648 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 426.648
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Ochten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ochten is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ochten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ochten

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ochten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ochten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ochten. Een eengezinswoning in Ochten komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ochten

In Ochten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ochten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ochten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ochten
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ochten

Wil je een huis kopen in Ochten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ochten. Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ochten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ochten.

Huizenprijzen in Ochten

Starterswoningen in Ochten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ochten zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ochten zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ochten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ochten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ochten is 2.785 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Ochten is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Ochten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ochten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ochten

Ochten bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen