logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ochten

Begrijp de huizenprijzen in Ochten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ochten

Ochten is een plaats in de gemeente Neder-Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 25.448 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ochten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.379 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 454.379
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Ochten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ochten is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ochten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ochten.

Woningen recent verkocht in Ochten

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ochten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ochten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ochten. Een eengezinswoning in Ochten komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ochten

In Ochten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ochten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ochten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ochten

Starterswoningen in Ochten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ochten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ochten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ochten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ochten

Wil je een huis kopen in Ochten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ochten . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ochten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ochten.

Bekijk alle koopwoningen in Ochten. Zoek je huurwoning in Ochten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ochten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ochten is 3.460 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.365 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ochten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ochten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ochten

Ochten bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.