Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dodewaard

Begrijp de huizenprijzen in Dodewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dodewaard

Dodewaard is een plaats in de gemeente Neder-Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 24.985 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dodewaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 510.373 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 510.373
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Dodewaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dodewaard is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dodewaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dodewaard.

Woningen recent verkocht in Dodewaard

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dodewaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dodewaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dodewaard. Een eengezinswoning in Dodewaard komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dodewaard

In Dodewaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dodewaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dodewaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dodewaard

Starterswoningen in Dodewaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dodewaard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dodewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dodewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dodewaard

Wil je een huis kopen in Dodewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dodewaard . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dodewaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dodewaard.

Bekijk alle koopwoningen in Dodewaard. Zoek je huurwoning in Dodewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dodewaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dodewaard is 3.616 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.650 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dodewaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dodewaard vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dodewaard

Dodewaard bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.