Huizenprijzen en de huizenmarkt in Opheusden

Begrijp de huizenprijzen in Opheusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Opheusden

Opheusden is een plaats in de gemeente Neder-Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 24.985 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opheusden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 477.147 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 477.147
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Opheusden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Opheusden is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Opheusden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Opheusden.

Woningen recent verkocht in Opheusden

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opheusden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Opheusden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Opheusden. Een eengezinswoning in Opheusden komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Opheusden

In Opheusden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Opheusden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Opheusden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Opheusden

Starterswoningen in Opheusden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Opheusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Opheusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Opheusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Opheusden

Wil je een huis kopen in Opheusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Opheusden . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Opheusden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Opheusden.

Bekijk alle koopwoningen in Opheusden. Zoek je huurwoning in Opheusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Opheusden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Opheusden is 3.673 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.049 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Opheusden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Opheusden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Opheusden

Opheusden bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.