De Huizenmarkt in IJzendoorn (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in IJzendoorn

Woningmarkt IJzendoorn

IJzendoorn is een plaats in de gemeente Neder-Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 24.985 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJzendoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 444.263 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 444.263
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in IJzendoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJzendoorn is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJzendoorn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in IJzendoorn

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJzendoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJzendoorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJzendoorn. Een eengezinswoning in IJzendoorn komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJzendoorn

In IJzendoorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat IJzendoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van IJzendoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: IJzendoorn
Binnenring: Nederland

IJzendoorn waar ligt dat?

Woningen te koop IJzendoorn

Wil je een huis kopen in IJzendoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJzendoorn . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJzendoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJzendoorn.

Bekijk hier alle koopwoningen in IJzendoorn. Zoek je huurwoning in IJzendoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in IJzendoorn

Starterswoningen in IJzendoorn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in IJzendoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJzendoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in IJzendoorn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs IJzendoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJzendoorn is 3.766 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.606 euro).

Leeftijden IJzendoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJzendoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van IJzendoorn

IJzendoorn bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.