logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in IJzendoorn

Begrijp de huizenprijzen in IJzendoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in IJzendoorn

IJzendoorn is een plaats in de gemeente Neder-Betuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 25.448 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJzendoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 466.748 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 466.748
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in IJzendoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJzendoorn is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJzendoorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJzendoorn.

Woningen recent verkocht in IJzendoorn

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJzendoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJzendoorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJzendoorn. Een eengezinswoning in IJzendoorn komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJzendoorn

In IJzendoorn wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat IJzendoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van IJzendoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in IJzendoorn

Starterswoningen in IJzendoorn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in IJzendoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJzendoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in IJzendoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop IJzendoorn

Wil je een huis kopen in IJzendoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJzendoorn . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in IJzendoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJzendoorn.

Bekijk alle koopwoningen in IJzendoorn. Zoek je huurwoning in IJzendoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in IJzendoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJzendoorn is 4.056 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.743 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden IJzendoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJzendoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van IJzendoorn

IJzendoorn bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.